biopotravina roka, logo

Slovenská biopotravina roka 2016


Súťaž o prestížne ocenenie Slovenská biopotravina roka 2016 je cesta, ako zviditeľniť vynikajúce slovenské biopotraviny medzi obchodníkmi i širokou verejnosťou.



Bio hovädzie mäso

Ing. Peter Badiar - BONUM - Bratislava



Naše Bio hovädzie mäso je vyrábané výlučne zo slovenského ekologického chovu. Výnimočná kvalita mäsa súvisí nie len s pôvodom zvierat, ale aj s jeho vysokým stupňom začistenia a najmä jeho vyzrievaním. Vyzrievanie mäsa aplikujeme nie len pri steakoch, ale aj pri bežných druhoch mäsa, čo im dáva inú, vyššiu kulinársku kvalitu.

Prečo by mala vyhrať táto biopotravina?

Naše mäso by malo vyhrať kvôli jeho vláčnej chuti, kvôli dôkladnemu vyzretiu, jemnosti pri konzume. Vhodné pre bábätká, dámy čo si potrpia na kvalitu a pánov, čo si radi vychutnajú dokonalé steaky.


Zloženie: Bio hovädzie a teľacie mäso
Podiel surovín slovenského pôvodu: 100%

Dostupnosť: špecializované predajne, maloobchodné reťazce, na farme,

Výrobca: Ing. Peter Badiar - BONUM

Ing. Peter Badiar - BONUM - Žilinská 18, Bratislava

Hovädzí dobytok chováme na Farme Turová od roku 2006, pričom v roku 2008 sme s celou farmou vstúpili do systému ekologického poľnohospodárstva. V roku 2013 sme dokončili výstavbu špecializovaného bitúnku, ktorý slúži na spracovanie dobytka výhradne zo slovenských ekologických fariem.





Hlasujte a vyhrajte!

Ak sa zapojíte do online hlasovania o najobľúbenejšiu biopotravinu roka 2016, môžete vyhrať.

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií